– Uneix-te amb nosaltres

VacancesEnFamília és un programa de reserves d’allotjament en línia adreçat a Albergs, Cases de Colònies i refugis de muntanya. 

Una única eina que ofereix diferents opcions adreçades a les persones que gestionen els allotjaments; Portal de reserves, un Motor de reserves i un Channel Manager.

Portal de reserves; Iframe i portal web.

El programa disposa d’un complement que ens permet incorporar un iframe per poder fer reserves en línia des de qualsevol pàgina web, ja sigui la pàgina web directe de l’allotjament o a qualsevol altre portal que a l’allotjament li pugui interessar.

Per tant, amb aquesta iframe podras oferir el teu propi canal de venda online des de la pàgina web del propi allotjament.

A banda, a través dels webs vacancesenfamilia.com i decolonies.com s’ofereixen els diferents establiments adherits al programa. Els usuaris de la pàgina podran accedir a les diferents disponibilitats d’allotjament a través del cercador de dates, veure els allotjaments disponibles i fer la reserva en-línia. 

Motor de reserves; Eina de gestió de calendaris. 

Provinent del acrònim IBE (Internet Booking Engine), el motor de reserves és l’eina que ens permet gestionar les disponibilitats del nostre allotjament amb total seguretat, disponibilitat en temps real i sense possibilitat de generar una sobre-venda. 

El motor de reserves penja directament del sistema de gestió de l’allotjament, plataforma que ens permet gestionar els continguts de l’establiment, tarifes, calendari d’habitacions, ofertes, gestionar pagaments, automatització de processos de la reserva, etc.

A més, aquest programa de gestió és molt intuïtiu i fàcil de gestionar, i ofereix moltes possibilitats que, de ben segur, podras atreure nous clients.

Channel Manager. Augmenta la visibilitat.

És una eina indispensable si es vol vendre a través de diferents plataformes ja que centralitza el teu calendari des d’un sol punt. 

Així doncs, si el que vols es vendre a diferents plataformes, el Channel Manager és una eina indispensable ja que amb ella evitaràs la possibilitat d’una sobrereserva i t’ajudarà a internacionalitzar els teu allotjament.

El nostre portal de reserva pot sincronitzar els calendaris a més de 60 canals de reserva diferents. Tu tries els canals que t’interessa i nosaltres els sincronitzem.