VacancesEnFamília és un programa creat per Decolònies, empresa que va nèixer l’any 1996 gestionant un allotjament juvenil a l’Alt Penedès. Posteriorment, a finals de l’any 2000 vam obrir el primer portal d’internet de cases de colònies i Albergs: Decolonies.com

Des de llavors, gestionem diferents allotjaments juvenils i potenciem el portal web. Amb el temps hem anat millorant i posicionant-nos millor en el mercat, arribant a 1100 reserves venudes i més de 30.000 places reservades anualment.

Des dels inicis, els objectius continuen essent els mateixos; 

Oferir propostes d’allotjament i d’activitats per a centres educatius, grups de lleure, famílies i entitats. 

Estem compromesos amb el medi ambient, tot minimitzant l’impacte de la nostra activitat.

Apropant la natura i el patrimoni natural, oferint activitats on la natura i el patrimoni natural són els protagonistes; Zona volcànica de la Garrotxa, Parc natural del Montseny, Vall de Núria, Moianès, Costa Brava, Pirineus, Costa de Barcelona, etc. i 

Oferint allotjaments econòmics, confortables i familiars; Amb un molt bon ambient i on des del primer dia us sentireu acollits, amb habitacions còmodes i amplis espais de joc.

El nostre equip.

Decolònies està format per un equip humà de coordinadors, directores de lleure, personal administratiu i comercial, personal de neteja i cuina, monitores de lleure, personal de manteniment, etc. Que ens esforcem, dia a dia, per fer agradable tant la reserva com l’estada dels usuaris i usuàries de les instal·lacions juvenils.

Al mateix temps, tot un equip de col·laboradors de diferents instal·lacions, complementen l’oferta que des de Decolònies i els diferents portals webs que gestiona, pot oferir.

Perquè Vacances en família?

Perquè les vacances són períodes únics i irrepetibles, plens de records i bons moments. Ens agraden les vacances i en volem gaudir sempre, ja sigui un cap de setmana, un pont d’uns quants dies o una setmana, a més, els allotjaments estan situats en entorns de gran valor paisatgístic i natural.

I perquè en família? doncs perquè els allotjaments que oferim són allotjaments familiars, on hi trobaràs un equip de persones disposat a ajudar a fer-vos una estada agradable i que, a més,  són instal·lacions que formen part d’un patrimoni cultural d’interès social.