– Preguntes Freqüents

Quin tipus d’instal·lació hi puc trobar al web?

Hi pots trobar diferents tipus d’instal·lació i amb diferents maneres de reservar; habitacions sense compartir, llits individuals en habitació compartida o casa integre. Fes servir el motor de cerca filtrant per tipus d’allotjament.

No trobo la reserva que he fet, com hi puc accedir?

A l’index de la web vacancesenfamilia.com tens un accés a la part privada o d’administració de reserves. Et demanarà ??????????????????????????????????

En els casos de casa íntegre, hi ha servei de cuina?

Per norma general, a les cases de lloguer íntegre us trobareu l’equipament necessari per fer els menjars i parament de la taula necessaris per les places contractades. El material de neteja habitualment no figura dins l’equipament de la casa.

Som un grup i volem fer una reserva. Com ho fem?

Tant si voleu una instal·lació sencera o no, sols haureu de reservar la instal·lació, llits o habitacions a nom d’algun responsable del grup. Rebreu un correu de confirmació de reserva amb les dades de contacte del responsable de la instal·lació on li podràs comentar. 

Si ho preferiu, podeu fer una sol·licitud de reserva a través del formulari al següent enllaç: https://www.decolonies.com/formulari-sol%C2%B7licitud

Com ho faig si necessito factura de la meva estada?

El dia de sortida o últim dia d’estada, podeu donar les dades per poder fer la factura al responsable de la instal·lació. Aquest, per norma general,  us entregarà la factura en mà o us l’enviaran per correu electrònic.

Quins són els horaris d’entrada, sortida i recepció? 

Usualment els allotjaments ofertats no disposen de recepció 24 hores. A dins la informació de cada instal·lació i a l’apartat “Cal saber”, trobareu els horaris d’entrada i sortida. 

Si creieu que l’horari no s’ajusta a les vostres necessitats podeu comentar-ho amb el correu que rebreu amb la reserva.

Hi ha bany dins l’habitació?

L’equipament de l’habitació està especificat a la descripció i especifica si el bany està inclòs dins o fora de l’habitació. En els casos que el bany és fora de l’habitació, s’enten que són banys comunitaris, és a dir, compartits.

Horaris de menjars i àpats.

Per norma general els horaris dels àpats estan  reflectits a l’apartat “Cal Saber” 

Normativa interna de la instal·lació.

Cada instal·lació disposa de la seva normativa interna que ha de tenir penjada a un lloc visible. El dia d’entrada, podeu demanar la normativa per conèixer les normes de funcionament de la instal·lació.

Hi ha menús especials o específics per a persones amb al·lèrgies?

Totes les instal·lacions disposen de menús especials per persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries però és important que es coneguin amb antelació. Al correu que rebreu un cop heu fet la reserva hi figura les dades de contacte amb la persona responsable de la instal·lació. 

Es aconsellable enviar un correu electrònic notificant l’al·lèrgia o intolerància, al mateix temps que s’indica si es un adult o un infant.

Com puc contactar amb la persona responsable de la instal·lació?

Un cop hagis fet la reserva, rebràs un correu electrònic amb les dades de la persona responsable de la instal·lació. Si tens dubtes, pots escriure-li un correu. Aconsellem que el correu sigui el màxim de concret possible i abans havent llegit les preguntes freqüents en aquest apartat, per resoldre abans el dubte.

Quins càrrecs tindré a la targeta de crèdit?

Al moment de fer la reserva et demanem les dades de la targeta de crèdit. Aquestes dades serveixen com a garantia de la reserva, per tant, si cancel·les o vols modificar la reserva fora dels plaços contractats, et cobrarem les penalitzacions corresponents a la targeta.

En tot cas, a la hora de fer la reserva et cobrarem les despeses de gestió de la reserva.

Si tens dubtes, pots consultar l’apartat de “Diferència entre reserva garantida i reserva amb cancel·lació” i/o “Què són les despeses de gestió”.

El canal de pagament es segur?

????? ara no se quin canal de pagament pero es pot redactar 

He tingut un problema i haig de cancel·lar la reserva, que puc fer?

En general hi ha dues formes de reserva, però no sempre les dues opcions estan disponibles, aixó depèn de la instal·lació, dates o habitacions.

Pots consultar l’apartat “Quina diferència hi ha entre reserva garantida i reserva amb cancel·lació”.

Quina diferència hi ha entre reserva garantida i reserva amb cancel·lació?

La reserva garantida no es pot cancel·lar en cap moment i si la cancel·les se’t cobrarà el 100% de l’estada a la targeta de crèdit que has introduït al moment de fer la reserva.

La reserva garantida usualment té condicions mes avantatjoses que la reserva amb cancel·lació, doncs normalment ofereix descomptes als preus estàndards.

La reserva amb cancel·lació té uns plaços de cancel·lació. i si canceles o vols modificar la reserva fora dels plaços de cancel·lació es cobrarà el 100% de la primera nit.

En qualsevol cas, les despeses de gestió de la reserva no es retornen.

Què són les despeses de gestió?

El pagament de les despeses de gestió serveixen per el manteniment i promoció d’aquesta plataforma i surt repercutit en el moment de fer la reserva com a “Despeses de gestió”. 

Les despeses de gestió no es retornen en el cas que s’anul·li la reserva.

Com faig el pagament de l’estada?

Per norma general, a no ser que la reserva sigui en pagament directe, es paga el 100% de l’estada, el dia d’entrada a la instal·lació.

El pagament es pot fer en efectiu o targeta bancària (no cal que sigui la mateix amb la que s’ha fet la reserva). 

Si es fa amb targeta bancària cal mirar a l’apartat “Cal saber” de la instal·lació si aquesta accepta aquest tipus de pagament.

Les despeses de gestió de la reserva es paguen en el moment de fer la reserva, si tens dubtes sobre aquestes despeses, cal mirar l’apartat de preguntes freqüents “Què són les despeses de gestió” .

Què és la taxa turística?

d’abonar l’impost sobre les estades en establiments turístics establert a la Llei 5/2012, de 20 de març i desplegat mitjançant Decret 129/2012, de 9 d’octubre, del Departament d’Economia i Coneixement, pel qual s’aprova el Reglament de l’impost sobre les estades en establiments turístics. – Les persones de 14 a 16 anys, ambdues incloses, aporten fotocòpia dels documents que ho acrediten (excepte en estades de grup).

La instal·lació és accessible per persones amb mobilitat reduïda?

Trobareu una icona per saber quines instal·lacions són accessibles. En tot cas trobareu més informació sobre l’accessibilitat de la casa a la fitxa de cada instal·lació amb un link cap a l’informe d’accessibilitat a:

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/joventut/educacio_en_el_lleure/acces-al-cercador-de-la-xarxa-catalana-dinstallacions-juvenils/

Puc portar animals de companyia?

Per norma general no es poden dur animals de companyia, però hi ha algunes instal·lacions que tenen alguna zona habilitada per poder-ne portar. Consulteu la iconografia per saber quines instal·lacions o feu servir el cercador avançat. 

Si heu de venir amb algun gos pigall o d’assistència mèdica, caldrà avisar al responsable de la instal·lació.

Podem portar menjar o beguda si no tenim dret a cuina?

Per norma general, hi ha a disposició dels usuaris/es de la instal·lació d’una nevera i un punt per escalfar menjar. Usualment es troba al menjador i és per ús comú.

Sóc menor d’edat, puc fer una reserva?

Per fer una reserva és necessari ser major d’edat, no poden fer reserva els menors d’edat. ????? 

Cal que m’imprimeixi la reserva?

No cal, guarda-la a la safata d’entrada i presenta-la el dia d’entrada, a la persona responsable de l’allotjament. 

No rebo la reserva al correu electrònic.

Primerament mira si ho has rebut en alguna safata de correu brossa o spam. També pots mirar de recordar que sigui l’adreça electrònica que has posat a la reserva.

Si no la reps, posa’t en contacte amb nosaltres que t’enviarem altre cop la reserva, pots fer-ho al 938468101.

Quin període d’obertura té la piscina de l’allotjament? 

En el cas que la instal·lació disposi de piscina, per norma general a l’apartat “Cal Saber” especifica quina temporada d’obertura disposa la piscina. En cas de dubte, un cop feu la reserva podeu enviar un correu a la persona responsable de la instal·lació, les dades les tindreu al mateix correu de resposta a la reserva.

Hi ha socorrista a la piscina?

Segons Real Decret 95/2000 a data 22 de febrer  s’especifiquen les característiques que han de tenir la piscines de pública concurrència, a banda si aquesta necessita servei de socorrista. 

Per norma general, a l’entrada del recinte de la piscina hi ha de figurar un cartell amb informació de la piscina i si necessita o no el servei de socorrista. 

La instal·lació disposa de bressols?

Per norma general la instal·lació no disposa de bressols. En tot cas, podeu demanar-ne posant-vos en contacte un cop heu fet la reserva, amb la persona responsable de la instal·lació.

VacancesEnFamilia em garanteix el millor preu?

Els calendaris i preus les gestiona la persona responsable de cada instal·lació i l’acord és que garanteixi els millors preus, per tant, no pugui oferir preus inferiors als ofertats al web. Si aixó passa, et pots posar en contacte amb nosaltres a: ????????????????